Contact

Bedrijfsinformatie

Sandra van Muijden
Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandenzorg

Fazantenkamp 716
3607 DR  Maarssen

Tel. 06 25250912
E-Mail: info@sandranabestaandenzorg.nl

KvK te Utrecht: 75081180

Delen van Ervaringen

Ik zou graag willen weten wat uw ervaringen zijn met de diensten zoals ik ze aanbiedt. Hier kunt u uw ervaringen met anderen delen. Zou u een review willen schrijven? Dank u wel…

Mijn Ervaring...

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Sylvia Sylvia heeft geschreven op maart 5, 2020 om 7:17 pm
Sandra is een hele goede vriendin. Aantal jaar geleden zat ik niet goed in mn vel . Ik had op dat moment geen goed en juist zelfbeeld. Ik heb vele gesprekken gevoerd met Sandra . Zij heeft mij adviezen gegeven waar ik zelf mijn eigen draai aan heb gegeven. Zij luistert en steunde mij maar was ook duidelijk naar mij toe dat ik bepaalde dingen anders ben gaan bekijken door haar adviezen. De gesprekken die ik voerde met haar gingen soms gepaard met wandelingen in de buitenlucht waardoor ik meer energie kreeg . T heeft mij ontzettend geholpen en ik ben weer hierdoor mezelf weer geworden.
... Wissel deze metabox.

Sandra, Verlies, Rouwbegeleiding en Nabestaandenzorg is aangesloten bij het Landelijk Platform voor Nabestaandenzorg.