Contact

Bedrijfsinformatie

Sandra van Muijden
Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandenzorg

Fazantenkamp 716
3607 DR  Maarssen

Tel. 06 25250912
E-Mail: info@sandranabestaandenzorg.nl

KvK te Utrecht: 75081180

Delen van Ervaringen

Ik zou graag willen weten wat uw ervaringen zijn met de diensten zoals ik ze aanbiedt. Hier kunt u uw ervaringen met anderen delen. Zou u een review willen schrijven? Dank u wel…

Mijn Ervaring...

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (5 stemmen)
Piet van Ede Piet van Ede heeft geschreven op maart 9, 2020 om 1:42 pm
Fijn om met je gesproken te hebben. Het was een leerzaam en verhelderend gesprek. Er zijn mij een aantal persoonlijke dingen veel duidelijker geworden. Dank je wel. Piet.
... Wissel deze metabox.
Thea Thea heeft geschreven op maart 7, 2020 om 6:12 pm
Levenservaring heeft niets met leeftijd te maken, empathie en de wil om iemand te helpen op weg naar een leefbaar en tevreden leven, deze eigenschappen heeft Sandra. Juist door te luisteren kan je samen met haar het pad bewandelen die je nodig hebt in je proces.
... Wissel deze metabox.
Melde Melde heeft geschreven op maart 7, 2020 om 6:25 am
Ik heb met Sandra een gesprek gehad over het overlijden van je partner en of je van elkaars wensen op de hoogte bent. Dit heeft de deur geopent naar een gesprek hierover met mijn partner. is een onderwerp waar we nog nooit over gepraat hadden omdat het niet aan de orde is. Ik was verrast over hoe hij zijn uitvaart zou willen. Heel anders dan ik had gedacht. Het geeft een prettig gevoel te weten wat hij zou willen.
... Wissel deze metabox.

Sandra, Verlies, Rouwbegeleiding en Nabestaandenzorg is aangesloten bij het Landelijk Platform voor Nabestaandenzorg.